Urządzenia i Akcesoria
Asian-style rice with eggs and vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
20 g peanut oillight sesame oil20 g
-
onions cut in halves100 g
-
carrots cut in large pieces (4 cm)150 g
-
bacon cubes150 g
-
soy sauce30 g
-
sugar2 tsp
-
1 heaped tsp stock paste, homemadestock cube (for 0.5 l) (opcjonalnie)1
-
350 g white long-grain rice, (18-20 minutes cooking time)white short-grain rice (18-20 minutes cooking time)350 g
-
water1200 g
-
mixed vegetables (e.g. broccoli in small florets, frozen green peas, cauliflower in small florets, green beans cut in pieces, courgettes cut in pieces)400 g
-
eggs4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
16 g
Kalorie
1748 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 godz. 20 min
Chilli con carne
40 min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Fruit Ice Cream
5 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Boiled eggs
20 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Frozen fruit sorbet
5 min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Meatballs with tomato sauce
45 min