![Asian-style rice with eggs and vegetables Asian-style rice with eggs and vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/963DB075-866C-443B-AB63-E3433E58F7F7/Derivates/2FA7817A-A1C6-4135-8C1A-0AC20ADF230A.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g light sesame oil
lub 20 g peanut oil - 100 g onions, cut in halves
- 150 g carrots, cut in large pieces (4 cm)
- 150 g bacon cubes
- 30 g soy sauce
- 2 tsp sugar
-
1
stock cube (for 0.5 l) (opcjonalnie)
lub 1 heaped tsp stock paste, homemade (opcjonalnie) -
350
g white short-grain rice (18-20 minutes cooking time)
lub 350 g white long-grain rice (18-20 minutes cooking time) - 1200 g water
- 400 g mixed vegetables (e.g. broccoli in small florets, frozen green peas, cauliflower in small florets, green beans cut in pieces, courgettes cut in pieces)
- 4 eggs
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1748 kJ / 418 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 4.4 g
Alternatywne przepisy
Lemon cake
2h
Pizza Margherita
2h 10 min
Frozen fruit sorbet
5min
Quick Thai chicken curry
40 Min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 Std.
Basil pesto
10 min
Cod with citrus butter
50min
Chopped vegetable salad
10 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 Std.
Stuffed vegetables
1h 20min
Steamed rice
25 Min
Spaghetti carbonara
40 Min