Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Crumble
-
roasted, unsalted cashew nuts15 g
-
fresh parsley leaves only1 sprig
-
vegan cheese, grated (see tip)50 g
-
rolled oats35 g
Steamed Vegetables
-
water500 g
-
cauliflower florets350 g
-
broccoli florets350 g
-
fine sea salt1 pinch
Béchamel
-
extra virgin olive oil50 g
-
plain flour70 g
-
soya milk500 g
-
vegan cheese, grated100 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.42 g
Kalorie
1426 kJ /
341 kcal
Tłuszcz
22.19 g
Błonnik
4.36 g
Węglowodany
17.95 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 Min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 Std. 20 Min
Carrot and Peanut Bake
55 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min