Urządzenia i Akcesoria
Thai Curry Noodles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves for garnishing10 g
-
coconut oil30 g
-
red and yellow peppers sliced (5 mm), then halved200 g
-
mangetout halved lengthways100 g
-
Thai red curry paste70 g
-
coconut milk400 g
-
fresh egg noodles300 g
-
sesame seeds2 Tbsp
-
soy sauce to taste10 - 20 g
-
lime juice10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
654.2 mg
Białko
32.9 g
Kalorie
5218.1 kJ /
1247.2 kcal
Tłuszcz
56.2 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
43.5 g
Węglowodany
136.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 godz. 20 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 godz. 25 min
Seitan Chilli
25 min
Chilli Tacos
30 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min