Thai Curry Noodles

Thai Curry Noodles

3.7 233 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
2 portions

Składniki

  • fresh coriander leaves for garnishing
    10 g
  • coconut oil
    30 g
  • red and yellow peppers sliced (5 mm), then halved
    200 g
  • mangetout halved lengthways
    100 g
  • Thai red curry paste
    70 g
  • coconut milk
    400 g
  • fresh egg noodles
    300 g
  • sesame seeds
    2 Tbsp
  • soy sauce to taste
    10 - 20 g
  • lime juice
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1247.2 kcal / 5218.1 kJ
Białko 32.9 g
Tłuszcz 56.2 g
Węglowodany 136.4 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 43.5 g
Sód 654.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...