Urządzenia i Akcesoria
Thai Curry Noodles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves for garnishing10 g
-
coconut oil30 g
-
red and yellow peppers sliced (5 mm), then halved200 g
-
mangetout halved lengthways100 g
-
Thai red curry paste70 g
-
coconut milk400 g
-
fresh egg noodles300 g
-
sesame seeds2 Tbsp
-
soy sauce to taste10 - 20 g
-
lime juice10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
654.2 mg
Białko
32.9 g
Kalorie
5218.1 kJ /
1247.2 kcal
Tłuszcz
56.2 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
43.5 g
Węglowodany
136.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Potato Curry
12 godz. 50 min
Chinese Noodles with Vegetables
35 min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 godz. 20 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 godz. 25 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20 min