Urządzenia i Akcesoria
Tofu Ramen Bowl
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
scallions white parts, halved, green parts, thinly sliced, to garnish (see Tip)6
-
ginger peeled, in pieces1 oz
-
sesame oil plus extra to brush1 oz
-
fresh cremini mushrooms sliced (¼ in.)6 oz
-
soy sauce plus extra to brush1 oz
-
vegetable broth48 oz
-
tofu, firm sliced in planks (½ in.)16 oz
-
whole eggs4
-
dried ramen noodles2 packages
-
carrots peeled, julienned3 oz
-
sesame seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
6 mg
Białko
30 g
Kalorie
2192 kJ /
524 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
164 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cheap Eats
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 godz. 35 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Vegan "Beefy" Burger
1 godz. 40 min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 godz. 30 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Vegetarian Chili
50 min