Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 g dried pasta, green
- 50 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 200 g green asparagus, cut in pieces (4-5 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- ½ tsp dried mixed herbs
- 150 g frozen peas
- 230 g fat-free plain yoghurt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1543 kJ / 369 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 61.5 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
Alternatywne przepisy
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Courgette Omelette
40 min
Portuguese Leeks
45 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min