Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and Pea Pasta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
dried pasta green280 g
-
onions quartered50 g
-
olive oil20 g
-
green asparagus cut in pieces (4-5 cm)200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
dried mixed herbs½ tsp
-
frozen peas150 g
-
fat-free plain yoghurt230 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1543 kJ /
369 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Węglowodany
61.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Slow-cooked Chickpea Stew
4h 15min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Chickpea Gratin
1h
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Mushroom Stroganoff
30min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min