Urządzenia i Akcesoria
West African Peanut Soup with Chicken
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, cut into pieces1 oz
-
coconut oil1 oz
-
tomato paste½ oz
-
dried red chili flakes1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
sweet potatoes diced (1 in.)14 oz
-
crushed tomatoes7 oz
-
creamy peanut butter5 oz
-
chicken stock paste1 ½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water21 oz
-
chicken thighs, boneless and skinless diced (2 in.)14 oz
-
canned chickpeas drained, not rinsed15 oz
-
Swiss chard roughly chopped3 oz
-
cooked rice (opcjonalnie) to serve (see Tip)
-
unsalted peanuts, roasted chopped, to garnish2 oz
-
cilantro leaves chopped, to garnish¼ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
819.3 mg
Białko
24.7 g
Kalorie
2126.9 kJ /
508.4 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
10.6 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Soothing Soups
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Eggplant and Lentil Salad
40 Min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 Std. 10 Min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Moroccan Chicken Bowl
45 Min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 Min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 Min
Mediterranean Chicken
35 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min
Chicken Shawarma Bowl
1 Std.