Urządzenia i Akcesoria
West African Peanut Soup with Chicken
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, cut into pieces1 oz
-
coconut oil1 oz
-
tomato paste½ oz
-
dried red chili flakes1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
sweet potatoes diced (1 in.)14 oz
-
crushed tomatoes7 oz
-
creamy peanut butter5 oz
-
chicken stock paste1 ½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water21 oz
-
chicken thighs, boneless and skinless diced (2 in.)14 oz
-
canned chickpeas drained, not rinsed15 oz
-
Swiss chard roughly chopped3 oz
-
cooked rice (opcjonalnie) to serve (see Tip)
-
unsalted peanuts, roasted chopped, to garnish2 oz
-
cilantro leaves chopped, to garnish¼ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
819.3 mg
Białko
24.7 g
Kalorie
2126.9 kJ /
508.4 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
10.6 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Soothing Soups
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Sticky Sesame Chicken
40 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Potato Curry Soup
35 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Pumpkin Chili
50 min
Chili Oil Noodles
30 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Smoky Black Bean Soup
35 min