Urządzenia i Akcesoria
Butterbean and Feta Burgers
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
bread50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
spring onion cut in pieces1
-
garlic clove½
-
tinned butter beans drained (1 x 400 g tin)240 g
-
lemon juice10 g
-
plain flour1 Tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
medium egg1
-
feta cheese crumbled100 g
-
burger buns4
-
coleslaw
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
755 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Vegetarian Chilli
35 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min