Urządzenia i Akcesoria
Butterbean and Feta Burgers
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
bread50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
spring onion cut in pieces1
-
garlic clove½
-
tinned butter beans drained (1 x 400 g tin)240 g
-
lemon juice10 g
-
plain flour1 Tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
medium egg1
-
feta cheese crumbled100 g
-
burger buns4
-
coleslaw
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
755 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 Std.
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 Std. 5 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min