Urządzenia i Akcesoria
Baked Penne with Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
water1500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
penne (short, dried pasta)500 g
-
olive oil plus 1 Tbsp for pasta25 g
-
garlic clove1
-
olive oil25 g
-
Swiss chard cut in pieces100 g
-
courgettes sliced200 g
-
fresh basil leaves25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
milk500 g
-
plain flour25 g
-
margarine, plus extra for greasingsalted butter diced, plus extra for greasing25 g
-
mascarpone80 g
-
cherry tomatoes halved250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
2335 kJ /
558 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 godz. 15 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 min
Vegetable Tart
1 godz. 15 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Pasta and Chickpea Salad
25 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min
Cauliflower Mac and Cheese
1 godz. 40 min