Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and Halloumi Burgers
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Beetroot Burgers
-
bread torn in pieces100 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
cooked beetroot halved250 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
ground cumin1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
medium egg1
Chilli Jam
-
red peppers quartered300 g
-
fresh red chillies halved, deseeded if desired3
-
caster sugar150 g
-
cider vinegar75 g
-
water35 g
Assembly
-
olive oil1 Tbsp
-
halloumi cheese sliced (1 cm)250 g
-
brioche burger buns6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.3 g
Kalorie
2597 kJ /
617 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Węglowodany
73.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1 godz. 30 min
Vegetarian Chilli
35 min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min