Urządzenia i Akcesoria
Festive Nut Roast Wreath
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
-
pecan nut halves100 g
-
blanched hazelnuts100 g
-
carrots diced (1 cm)300 g
-
parsnips peeled, diced (1 cm)300 g
-
butternut squash peeled, diced (1 cm)200 g
-
olive oil plus 30 g and extra for frying2 Tbsp
-
cooked, peeled chestnuts180 g
-
bread torn in pieces80 g
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
fresh sage leaves16
-
red onions quartered200 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained, retaining tin (1 x 400 g tin, see tip)240 g
-
tinned lentils rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
medium eggs2
-
dried thyme1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
dried cranberries120 g
-
maple syrup3 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
584 mg
Białko
16 g
Kalorie
2159 kJ /
518 kcal
Tłuszcz
31 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1 godz. 35 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Vegan Gravy
45 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Vegetarian Chilli
35 min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min