Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Buckwheat Pasta
-
water150 g
-
buckwheat flour plus extra for dusting300 g
-
fine sea salt¼ tsp
Veggie Ragout
-
garlic clove sliced1
-
olive oil30 g
-
onion cut in pieces (2 cm)50 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (1 cm)50 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)50 g
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
-
passata400 g
-
water plus extra for cooking pasta100 g
-
tinned lentils drained200 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil leaves5
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1223 mg
Białko
16.3 g
Kalorie
1797.4 kJ /
429.6 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
14.3 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
75.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Versatile Chunky Soup
50 min
Vegetarian Chilli
35 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min