Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Buckwheat Pasta
-
water150 g
-
buckwheat flour plus extra for dusting300 g
-
fine sea salt¼ tsp
Veggie Ragout
-
garlic clove sliced1
-
olive oil30 g
-
onion cut in pieces (2 cm)50 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (1 cm)50 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)50 g
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
-
passata400 g
-
water plus extra for cooking pasta100 g
-
tinned lentils drained200 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil leaves5
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1223 mg
Białko
16.3 g
Kalorie
1797.4 kJ /
429.6 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
14.3 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
75.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Burgers
45 min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1 godz.
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 godz.
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min