Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Sweet Potatoes
-
sweet potatoes skin on, diced (2 cm)800 g
-
olive oil for drizzling1 - 2 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Risotto
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
fresh sage leaves plus extra for garnishing15 g
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)320 g
-
dry white wine60 g
-
boiling water820 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
unsalted butter diced20 g
-
pecan nuts roughly chopped80 g
-
blue cheese crumbled100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
3507 kJ /
836 kcal
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
107 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min