Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Sweet Potatoes
-
sweet potatoes skin on, diced (2 cm)800 g
-
olive oil for drizzling1 - 2 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Risotto
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
fresh sage leaves plus extra for garnishing15 g
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)320 g
-
dry white wine60 g
-
boiling water820 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
unsalted butter diced20 g
-
pecan nuts roughly chopped80 g
-
blue cheese crumbled100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
3507 kJ /
836 kcal
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
107 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Courgette and Feta Risotto
30 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Green Pancakes with Ham and Cheese
55 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Mushroom Risotto
30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min