Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto

Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto

4.5 58 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

Sweet Potatoes
  • sweet potatoes skin on, diced (2 cm)
    800 g
  • olive oil for drizzling
    1 - 2 Tbsp
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
Risotto
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    60 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • onions quartered
    100 g
  • olive oil
    30 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh sage leaves plus extra for garnishing
    15 g
  • risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
    320 g
  • dry white wine
    60 g
  • boiling water
    820 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • unsalted butter diced
    20 g
  • pecan nuts roughly chopped
    80 g
  • blue cheese crumbled
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 836 kcal / 3507 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 107 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...