
Urządzenia i Akcesoria
Salmone teriyaki
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
di radice fresca di zenzero pelata e a pezzetti (peso netto)20 g
-
di sakè50 g
-
di zucchero40 g
-
di salsa di soia120 g
-
di porro (opcjonalnie) la parte verde a pezzi1 foglia
-
di filetti di salmone fresco con la pelle800 g
-
di acqua400 g
-
di carote pelate e a listarelle sottili100 g
-
di peperoni a listarelle sottili100 g
-
di zucchine a listarelle sottili200 g
-
di olio extravergine di oliva4 cucchiai
-
di sale1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
604.2 kcal /
2527.9 kJ
Białko
52.3 g
Tłuszcz
30.4 g
Węglowodany
32.9 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Sód
3457.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Giappone
5 Przepisów
Włochy
Włochy