Salmone teriyaki

Salmone teriyaki

4.7 125 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di radice fresca di zenzero pelata e a pezzetti (peso netto)
    20 g
  • di sakè
    50 g
  • di zucchero
    40 g
  • di salsa di soia
    120 g
  • di porro (opcjonalnie) la parte verde a pezzi
    1 foglia
    1 foglia di cipollotto, la parte verde a pezzi
  • di filetti di salmone fresco con la pelle
    800 g
  • di acqua
    400 g
  • di carote pelate e a listarelle sottili
    100 g
  • di peperoni a listarelle sottili
    100 g
  • di zucchine a listarelle sottili
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    4 cucchiai
  • di sale
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 604.2 kcal / 2527.9 kJ
Białko 52.3 g
Tłuszcz 30.4 g
Węglowodany 32.9 g
Błonnik 7.9 g
Tłuszcz nasycony 5.7 g
Sód 3457.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...