Polenta con ragù di tofu (vegan)

Polenta con ragù di tofu (vegan)

4.4 36 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

Ragù di tofu
  • di gambo di sedano a pezzi
    20 g
  • di carota a pezzi
    70 g
  • di cipolla a pezzi
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di passata di pomodoro
    500 g
  • di tofu delicato a cubetti
    250 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
Polenta
  • di farina di mais bramata
    400 g
  • di acqua
    1500 g
  • di sale grosso
    1 cucchiaio
  • di olio extravergine di oliva
    15 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 610 kcal / 2552 kJ
Białko 14.4 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 88.6 g
Błonnik 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...