Polenta con ragù di tofu (vegan)
TM5 TM31 TM6

Polenta con ragù di tofu (vegan)

4.4 (33 oceny)

Składniki

Ragù di tofu

  • 20 g di gambo di sedano, a pezzi
  • 70 g di carota, a pezzi
  • 150 g di cipolla, a pezzi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di passata di pomodoro
  • 250 g di tofu delicato a cubetti
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco

Polenta

  • 400 g di farina di mais bramata
  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale grosso
  • 15 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2552 kJ / 610 kcal
Białko
14.4 g
Węglowodany
88.6 g
Tłuszcz
22 g
Błonnik
4.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy