Urządzenia i Akcesoria
Fresh fennel salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fennel bulb (approx. 250 g), trimmed and cut into pieces (5 cm)1
-
green apple skin on, cut into quarters1
-
cucumber cut into pieces (3 cm)100 g
-
celery stalk cut into pieces (3 cm)1
-
apple cider vinegar2 tsp
-
olive oil1 tbsp
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
124.3 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
346.3 kJ /
82.4 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot, feta and mint salad
40 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Avocado dressing
10 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Miso coleslaw
20 min