Urządzenia i Akcesoria
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Salad
-
carrots peeled and cut into pieces (4 cm)300 g
-
parsnip peeled and cut into pieces (4 cm)200 g
-
celeriac peeled and cut into pieces (4 cm)100 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (4-4.5 cm)430 g
-
water500 g
-
eggs4
-
leek white part only, cut into slices (1.5 cm)70 g
-
dill cucumbers cut into pieces (3 cm)250 g
-
apple cut into quarters and core removed180 g
-
frozen green peas (opcjonalnie) thawed220 g
Dressing
-
mayonnaise (see Tips)280 - 300 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
fresh parsley leaves only, finely chopped, for garnishing1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
520.8 mg
Białko
8 g
Kalorie
1292 kJ /
308 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cabbage rolls
1 godz. 50 min
Sauerkraut soup
50 min
Ukrainian borscht
35 min
Quark and herb spread
5 min
Hunters' stew
1 godz.
Sweet beet
35 min
Pear mulled wine
30 min
Obatzter (cheese spread)
10 min
Borscht with Polish dumplings
1 godz. 30 min
Turkey meatballs in dill sauce
1 godz. 30 min
Tiropita (Greek cheese pie)
1 godz. 10 min
Polish crêpes
3 godz. 35 min