Urządzenia i Akcesoria
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Salad
-
carrots peeled and cut into pieces (4 cm)300 g
-
parsnip peeled and cut into pieces (4 cm)200 g
-
celeriac peeled and cut into pieces (4 cm)100 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (4-4.5 cm)430 g
-
water500 g
-
eggs4
-
leek white part only, cut into slices (1.5 cm)70 g
-
dill cucumbers cut into pieces (3 cm)250 g
-
apple cut into quarters and core removed180 g
-
frozen green peas (opcjonalnie) thawed220 g
Dressing
-
mayonnaise (see Tips)280 - 300 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
fresh parsley leaves only, finely chopped, for garnishing1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
520.8 mg
Białko
8 g
Kalorie
1292 kJ /
308 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Ukrainian borscht
35 min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Lemon and lime polenta cakes
40 min
Penne and vegetables
35 min
Goat's cheese feta roulade
2 godz. 45 min
Polish crêpes
3 godz. 35 min
Ricotta and pistachio cheesecake
10 min
Guacamole with mango
10 min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 min
Spiced cherry brioche wreath
2 godz. 20 min
Pierogi (Cheese dumplings)
1 godz. 30 min