Urządzenia i Akcesoria
Turkey meatballs in dill sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
fresh dill leaves only, to taste, plus extra to garnish10 - 20 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
brown onion cut into halves200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
turkey mince500 g
-
breadcrumbs70 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
egg1
-
ground black pepper1 ¼ - 1 ½ tsp
-
salt2 - 2 ¾ tsp
-
water750 g
-
Chicken stock paste2 tbsp
-
allspice berries (see Tips)3
-
plain flour plus extra to dust40 g
-
freshly squeezed lemon juice15 - 20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2315.5 mg
Białko
24.2 g
Kalorie
1567.1 kJ /
373.1 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Sauerkraut soup
50 min
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50 min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45 min
Leek and ham tart
1 godz. 55 min
Liver Cake
1 godz. 50 min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 min
Garlic Turkey Stew
45 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 godz. 40 min
No potato salad
20 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min