Urządzenia i Akcesoria
Turkey meatballs in dill sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
fresh dill leaves only, to taste, plus extra to garnish10 - 20 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
brown onion cut into halves200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
turkey mince500 g
-
breadcrumbs70 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
egg1
-
ground black pepper1 ¼ - 1 ½ tsp
-
salt2 - 2 ¾ tsp
-
water750 g
-
Chicken stock paste2 tbsp
-
allspice berries (see Tips)3
-
plain flour plus extra to dust40 g
-
freshly squeezed lemon juice15 - 20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2315.5 mg
Białko
24.2 g
Kalorie
1567.1 kJ /
373.1 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Low carb gluten free lamb lasagne
1 godz. 40 min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1 godz. 50 min
Turkey roulade with peaches and apricots
2 godz. 10 min
Creamy turkey stew (TM6)
3 godz. 50 min
All-in-one chicken dinner (Skinnymixers)
50 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min