Urządzenia i Akcesoria
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
olive oil80 g
-
soy sauce50 g
-
brown sugar½ tsp
-
lemon zest and juice1
-
skinless salmon fillets (150-180 g each)4
-
eschalots cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
leek white part only, cut into pieces100 g
-
fresh ginger (opcjonalnie) peeled20 - 30 g
-
celery stalks cut into pieces100 g
-
frozen green peas350 g
-
water450 g
-
salt2 tsp
-
broccoli400 g
-
ground black pepper2 pinches
-
pouring (whipping) cream to taste50 - 100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
2782 kJ /
664 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
9.4 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod with citrus butter
40 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Zucchini soup
25 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Asparagus and pea omelette
20 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Broccoli almond soup
30 min
Pink scramble
15 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min