Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Timballini di sedano
- farina q.b.
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 25 g di Emmental a pezzi (2 cm)
- 90 g di gambi di sedano a pezzi (2 cm)
- 300 g di latte
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 30 g di burro a pezzi + q.b.
- 30 g di farina
- 3 uova
Cipolle fondenti
-
400
g di cipolla bianca a rondelle
lub 400 g di cipollotti a rondelle - 60 g di burro a pezzi
- 60 g di zucchero
- 40 g di vino bianco
- 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1314 kJ / 314 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 21.2 g
- Tłuszcz
- 20.7 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lasagne con i broccoletti e salsa al pecorino romano DOP (di Francesca Romana Barberini)
1h 20min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20min
Porri in agrodolce al Varoma
30min
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Sformato di finocchi
1h
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1h 20min
Involtini di verza capunet agrodolci
35min
Porri in crema delicata
35min
Cipolle ripiene di zucca e rosmarino
1h 30 min.
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 min.
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min.
Flan di cavolfiore
45 min.