Pomodori ripieni di ricotta e feta

Pomodori ripieni di ricotta e feta

4.0 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
8 porzioni

Składniki

  • 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 8 pomodori piccoli
  • 5 pizzichi di sale a piacere
  • 2 cucchiai di erba cipollina fresca
  • 1 cucchiaio di erbe aromatiche della Provenza
  • 1 uovo
  • 250 g di ricotta
  • 60 g di Feta a dadini
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato a piacere
  • 1 cipolla a pezzi
  • 2 spicchi di aglio

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 388 kcal / 1613 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...