Pomodori ripieni di ricotta e feta
TM31 TM5 TM6

Pomodori ripieni di ricotta e feta

4.0 (10 ocen)

Składniki

  • 4 cucchiai di olio extravergine di oliva, + q.b.
  • 8 pomodori piccoli
  • 5 pizzichi di sale, a piacere
  • 2 cucchiai di erba cipollina fresca
  • 1 cucchiaio di erbe aromatiche della Provenza
  • 1 uovo
  • 250 g di ricotta
  • 60 g di Feta, a dadini
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
  • 1 cipolla, a pezzi
  • 2 spicchi di aglio

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1613 kJ / 388 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
29 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy