![Salsa fagioli e feta Salsa fagioli e feta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/100082.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di fagioli cannellini in scatola, scolati
- 200 g di feta a pezzi
- 15 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 55 g di maionese
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 6979 kJ / 1668 kcal
- Białko
- 61 g
- Węglowodany
- 98 g
- Tłuszcz
- 118 g
- Błonnik
- 22 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40p
Biscotti al burro, arachidi e zenzero
4h
Purè di carote e latte di cocco
50 Min
Hummus di fagioli e yogurt
15 min
Vellutata di mais
20p
Purè di carote arrosto
1h
Crema di avocado al cacao
15 min
Penne integrali in crema di cipolle e sesamo
45min
Torta di quinoa con cannellini
1 godz. 5 min
Purè di fagioli alla paprika
25 Min
Salsa dip ai peperoni (vegan)
15 min
Hummus di ceci e peperoni (senza lattosio)
45min