Salsa fagioli e feta
TM5 TM6

Salsa fagioli e feta

3.8 (10 ocen)

Składniki

  • 400 g di fagioli cannellini in scatola, scolati
  • 200 g di feta a pezzi
  • 15 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 55 g di maionese
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 1 Ricetta completa
Kalorie
6979 kJ / 1668 kcal
Białko
61 g
Węglowodany
98 g
Tłuszcz
118 g
Błonnik
22 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy