Crostini di pane di segale con mele e Montasio
TM5 TM6

Crostini di pane di segale con mele e Montasio

4.7 (7 ocen)

Składniki

  • 200 g di mele, sbucciate e a pezzi
  • 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
  • 20 g di gherigli di noci
  • 80 g di formaggio Montasio a pezzi
  • burro q.b.
  • 6 fette di pane di segale imburrato
  • 60 g di pancetta di maiale a fette
  • sale q.b.
  • pepe nero macinato q.b.
  • prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
952.5 kJ / 227.7 kcal
Białko
8.5 g
Węglowodany
17.5 g
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy