Cous cous spinaci e uvetta

Cous cous spinaci e uvetta

4.6 37 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    750 g
  • di sale grosso
    1 cucchiaino colmo
  • di spinaci in foglia surgelati scongelati
    200 g
  • di cous cous
    250 g
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • spicchio di aglio mondato
    1
  • di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e ben strizzata
    40 g
  • di pomodori ciliegino a metà o in quarti
    400 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 349 kcal / 1460.2 kJ
Białko 9.8 g
Tłuszcz 8.9 g
Węglowodany 60.3 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 680.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...