Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale grosso
- 200 g di spinaci in foglia surgelati scongelati
- 250 g di cous cous
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio mondato
- 40 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e ben strizzata
- 400 g di pomodori ciliegino a metà o in quarti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1460.2 kJ / 349 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 60.3 g
- Tłuszcz
- 8.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 680.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fusilli e melanzane
25min
Cous cous dell'orto
30 分钟
Cous cous al pesto e melanzane
30 分钟
Couscous con albicocche, noci, feta e verdure miste
1h 15 min
Cous cous integrale con zucchine, ceci e bacche di goji
30 分钟
Bulgur alle verdure e menta
35min
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40min
Insalata di cereali con ratatouille di verdure e Feta marinata al lime e zenzero
1h
Riso basmati con tofu e asparagi verdi
40min
Verdure al curry
1h
Insalata di riso vegetariana
40min
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1h 5 min