
Urządzenia i Akcesoria
Cous cous spinaci e uvetta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
di acqua750 g
-
di sale grosso1 cucchiaino colmo
-
di spinaci in foglia surgelati scongelati200 g
-
di cous cous250 g
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
spicchio di aglio mondato1
-
di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e ben strizzata40 g
-
di pomodori ciliegino a metà o in quarti400 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
349 kcal /
1460.2 kJ
Białko
9.8 g
Tłuszcz
8.9 g
Węglowodany
60.3 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
680.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sfizi vegetariani
10 Przepisów
Włochy
Włochy