Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero

Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero

4.4 44 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

Marinatura
  • 20 g di radice fresca di zenzero
  • 3 limoni, preferibilmente biologici il succo spremuto fresco
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 4 filetti di merluzzo (120 g a filetto)
Terminare la preparazione
  • 300 g di acqua
  • ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 5 g di radice fresca di zenzero
  • 1 cucchiaino di sale
  • 500 g di cimette di cavolfiore
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 8 capperi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 265 kcal / 1109 kJ
Białko 24.5 g
Tłuszcz 16.8 g
Węglowodany 3.9 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...