Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
TM5 TM31 TM6

Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero

4.4 (43 oceny)

Składniki

Marinatura

  • 20 g di radice fresca di zenzero
  • 3 limoni, preferibilmente biologici, il succo spremuto fresco
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 4 filetti di merluzzo (120 g a filetto)

Terminare la preparazione

  • 300 g di acqua
  • ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 5 g di radice fresca di zenzero
  • 1 cucchiaino di sale
  • 500 g di cimette di cavolfiore
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 8 capperi

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1109 kJ / 265 kcal
Białko
24.5 g
Węglowodany
3.9 g
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy