Wersje kompatybilne
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di filetti di cernia
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 200 g di porro a rondelle
- 20 g di farina
- olio di semi di arachide per frittura
- 1 pizzico di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 7916 kJ / 1892 kcal
- Białko
- 113.2 g
- Węglowodany
- 41.4 g
- Tłuszcz
- 142.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1h
Pescatrice ai pomodorini
1h
Crema di zucca e calamaretti
35min
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Filetti di cernia in camicia colorata
30 分钟
Tonno allo zenzero e melagrana
40min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 分钟
Cernia con salsa mediterranea
40min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 分钟
Tagine di rana pescatrice
1h 5 min
Scorfano al cartoccio con patate viola
35min