
Urządzenia i Akcesoria
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
di filetti di cernia600 g
-
scalogno1
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)400 g
-
di acqua300 g
-
di sale grosso1 cucchiaino
-
di porro a rondelle200 g
-
di farina20 g
-
olio di semi di arachide per frittura
-
di pepe macinato1 pizzico
Wartości odżywcze na 4 porzioni
Kalorie
1892 kcal /
7916 kJ
Białko
113.2 g
Tłuszcz
142.7 g
Węglowodany
41.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Secondi di pesce
50 Przepisów
Włochy
Włochy