Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti

Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti

4.5 15 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di filetti di cernia
    600 g
  • scalogno
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
    400 g
  • di acqua
    300 g
  • di sale grosso
    1 cucchiaino
  • di porro a rondelle
    200 g
  • di farina
    20 g
  • olio di semi di arachide per frittura
  • di pepe macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 4 porzioni

Kalorie 1892 kcal / 7916 kJ
Białko 113.2 g
Tłuszcz 142.7 g
Węglowodany 41.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...