Involtini di spada al basilico

Involtini di spada al basilico

5.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di basilico fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 30 g di pecorino a pezzi (3 cm)
  • 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale affumicato
  • 8 fette di carpaccio di pesce spada
  • 10 g di pangrattato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 473 kcal / 1979 kJ
Białko 27.4 g
Tłuszcz 38.8 g
Węglowodany 3.8 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...