Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 d'échalotes
- 400 g d'eau
- 320 g de pommes de terre, détaillées en dés
- 5 feuilles de basilic frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 350 g de dos de cabillaud, sans arête
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tomates à farcir, type cœur-de-bœuf
- 40 g de crème liquide 35% m.g.
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 514 kJ / 122 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boulettes de poisson aux champignons
40 dk
Vol-au-vent aux moules et chou frisé
1sa 20 dk
Paupiette de sole
50 dk
Gratin de poisson
45 Min
Gratin de merlu aux courgettes
45 Min
Courgettes à la farce marine
1 Std. 15 Min
Gratin de courgette à la provençale
40 dk
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 dk
Ramequins de poisson créole
30 dk
Cocottes gratinées à la grecque
1sa
Gratin de courgettes aux crevettes
55 dk
Blanquette de noix de saint-jacques
45 Min