Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de pruneaux dénoyautés
- 30 g d'échalotes
- 300 g d'eau
-
50
g de madère
lub 50 g de porto - 100 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 400 g de haricots verts surgelés extra-fins
- 4 escalopes de dinde, fines (500 g environ)
- 50 g de ricotta
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2145 kJ / 508 kcal
- Białko
- 46.3 g
- Węglowodany
- 59.5 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cabillaud aux patates douces et à l'orange
35 Min
Porc aux abricots secs
55 Min
Filet mignon exotique
35 Min
Brochette tricolore de saumon
30min
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50 Min
Filet de poulet sauce à la pêche
35 Min
Effiloché de canard aux pêches
1 Std.
Cabillaud au beurre d'agrumes
50 Min
Boulettes de porc au céleri et à la pomme
1 godz. 15 min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30min
Lapin aux pruneaux
1 Std.
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 min