Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 orange non traitée
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 600 de filet mignon de porc, découpé en médaillons
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g d'eau
- 300 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 200 g de haricots verts surgelés
- 200 g de petits pois surgelés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2160 kJ / 516 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 28.8 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
- Błonnik
- 8.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauté de dinde aux abricots secs
50 min
Sauté de porc au cidre
1h
Filet de poulet sauce à la pêche
35 min
Sucré salé de porc aux figues
13u.
Filet mignon au cidre
35 min
Filet mignon aux nectarines
40 min
Filet mignon patate douce et mangue
50 min
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45 min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 min
Caille aux raisins
45 min
Canard aux amandes
40 min
Filet mignon aux pruneaux
1h