Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 orange non traitée
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 600 de filet mignon de porc, découpé en médaillons
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g d'eau
- 300 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 200 g de haricots verts surgelés
- 200 g de petits pois surgelés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2160 kJ / 516 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 28.8 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
- Błonnik
- 8.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sucré salé de porc aux figues
13 Std.
Filet mignon exotique
35min
Epaule de veau à la normande
1h
Filet mignon aux pruneaux
1h
Poulet au basilic
2j 30 menit
Sauté de porc au curry
1h
Sauté de porc aigre-doux
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25min
Filet mignon aux nectarines
40min
Filet mignon au cidre
35min
Sauté de porc au cidre
1h