Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 poires Angélys, non épluchées
- 20 g de pignons de pin, torréfiés
- 100 g de fromage de chèvre demi-sec, en morceaux
- 50 g de miel de romarin
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 757 kJ / 181 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 15.3 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade d'hiver aux poires et au roquefort
15 Min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Soufflé au caramel
35min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2h 50min
Gaspacho de tomate aux cerises noires
1 Std. 5 Min
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1 Std.
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35min
Cheesecake poireau et saumon fumé
5h 50min
Flan express au roquefort
30 Min
Flan au chèvre, fondue de poireau et sauce au yaourt
50 Min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 Min
Lasagnes de canard confit aux pommes
1 Std. 30 Min