Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 poires Angélys, non épluchées
- 20 g de pignons de pin, torréfiés
- 100 g de fromage de chèvre demi-sec, en morceaux
- 50 g de miel de romarin
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 757 kJ / 181 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 15.3 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse au chocolat magique
15 dk
Boudin blanc pané aux noisettes et cèpes, raisins et compotée de pommes
45 min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2h 20min
Figues farcies
20 min
Roulés de dinde aux pruneaux
35 min
Minitartelettes à la carotte et à la crème d'orange
2 godz.
Salade d'hiver aux poires et au roquefort
15 dk
Flan express au roquefort
30 dk
Galettes de panais aux épinards, fromage de chèvre et oeufs pochés
50 min
Gâteaux de champignons
1h 15 min
Crème fouettée citron vert-noisette
5 dk
Cheesecake tomate-chèvre
4 godz. 30 min