
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de jus de tomate
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 8 feuilles de basilic frais
- 400 g de crème liquide 35% m.g. très froide
- 500 g de fraises émincées en lamelles de 5 mm d'épaisseur
- 30 g de crème de vinaigre balsamique
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 256 kcal / 1066 kJ
- Białko
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 21.8 g
- Węglowodany
- 9.2 g