Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le pesto d'herbes sucré
- ¼ bouquet de persil plat frais, équeuté
- ¼ bouquet de cerfeuil frais, équeuté
- 15 g de sucre en poudre
- 20 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g d'huile d'olive
La faisselle de chèvre
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 15 g de sucre en poudre
- 400 g de faisselle de chèvre, égouttée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1885 kJ / 478 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 13.3 g
- Tłuszcz
- 41.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blinis de champignons, sauce citron-ciboulette
1h 15min
Bûche tout chocolat
7 Std. 20 Min
Dessert meringué comme un mojito
9 Std.
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Brak ocen
Parfait chocolat et thé fleuri
3 Std. 55 Min
Huîtres en papillote d'épinards, beurre crémeux aux algues
35min
"Tzatziki" sucré au melon
12 godz.
Tartinade de lentilles blondes à la tomate séchée
25min
Gratin dauphinois comme un tiramisu - Christophe Aribert
50min
Eric GUERIN - Houmous, gambas vapeur de cumin
25 godz. 10 min
Bûche chocolat, orange et gingembre
13 Std. 20 Min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min