Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le pesto d'herbes sucré
- ¼ bouquet de persil plat frais, équeuté
- ¼ bouquet de cerfeuil frais, équeuté
- 15 g de sucre en poudre
- 20 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g d'huile d'olive
La faisselle de chèvre
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 15 g de sucre en poudre
- 400 g de faisselle de chèvre, égouttée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1885 kJ / 478 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 13.3 g
- Tłuszcz
- 41.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Œufs de caille en meurette
55min
Moutarde à la poire et au romarin
Keine Bewertungen
Punch de Noël
20min
Croquettes de cailles braisées
15h
Millas
1h
Gâteau en verrine
40min
MARS Chartreuse Antésite choc - Christophe Aribert
10min
Parfait chocolat et thé fleuri
3h 55min
Oeufs de pâques en chocolat
13h
Chocolat hot brandy
15 Min
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30min
Mousse au chocolat magique
15 Min