Urządzenia i Akcesoria
Ananas givré à la sauge
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz.
6 portions
Składniki
-
500 g d'eau
-
80 g de sucre en poudre
-
1 ananas frais
-
1 c. à soupe de sauge fraîche
-
1 c. à café de jus de citron
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.5 g
Kalorie
445 kJ /
106 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Desserts glacés
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Verrines "toutes vertes"
30 min
Crème d'amande aux raisins
1 godz. 40 min
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5 min
Liqueur kiba
30 min
Soldats de Pavie (beignets de morue rouge au poivron)
Brak ocen
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3 godz. 30 min
Gaspacho sucré-salé
5 min
Granité au café
3 godz.
Craquelins garnis de brouillade aux crevettes
25 min
MARS Chartreuse Antésite choc - Christophe Aribert
10 min
Sauce au piment doux
10 min
Emulsion d'ananas
15 min