Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de tomates, coupées en quartiers
- 2 tranches d'orange
- 2 tranches de citron jaune
- 2 tranches de citron vert
- 1 bâton de cannelle
- 1 étoile de badiane
- 2 graines de cardamome
- 2 c. à café bombées de baies roses
- 400 g de sucre en poudre
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1894 kJ / 446 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 105.3 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture abricot-amande à la rose
6 godz. 45 min
Confiture allégée framboise-abricot sec
6 Std.
Confiture de tomates vertes
24 Std.
Confiture pêche-myrtille
6 Std.
Confiture de pommes à la pâte d'amande
25min
Confiture de Noël à l'orange
1 godz.
Confiture courge-orange
6 Std.
Confiture fruits secs et agrumes
30min
Marmelade aux 3 agrumes
6 Std.
Marmelade d'oranges
1 Std. 30 Min
Confiture de poires
6 Std.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.