
Urządzenia i Akcesoria
Confiture de tomates aux épices
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz.
4 bocaux
Składniki
-
1000 g de tomates coupées en quartiers
-
2 tranches d'orange
-
2 tranches de citron jaune
-
2 tranches de citron vert
-
1 bâton de cannelle
-
1 étoile de badiane
-
2 graines de cardamome
-
2 c. à café bombées de baies roses
-
400 g de sucre en poudre
-
1 sachet d'agar-agar (2 g)
Wartości odżywcze na 1 bocal
Kalorie
446 kcal /
1894 kJ
Białko
2.3 g
Tłuszcz
0.8 g
Węglowodany
105.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Autour de la tomate
10 Przepisów
Francja
Francja