Urządzenia i Akcesoria
Sabayon au citron
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
4 jaunes d'œufs
-
½ c. à café de sel
-
1 pincée de poivre moulu
-
40 g de jus de citron fraîchement pressé
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
12 g
Kalorie
1077 kJ /
259 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crèmes et émulsions
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 godz. 30 min
Ballotine comme un macaron
25 min
Entrée : huîtres en écume de lard
55 min
Soupe de fruits rouges
2 godz. 10 min
Assiette italienne
1 godz. 10 min
Sabayon sucré
30 min
Bisque de crevettes et saint-jacques, croûtons au beurre safrané. Médaillons de cabillaud sauce Armoricaine.
50 min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Crème fouettée citron vert-noisette
5 min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 godz. 45 min
Petits babas rapides à la grenadine
30 min
Sabayon au vouvray
15 min