Urządzenia i Akcesoria
Sabayon au citron
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
4 jaunes d'œufs
-
½ c. à café de sel
-
1 pincée de poivre moulu
-
40 g de jus de citron fraîchement pressé
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
12 g
Kalorie
1077 kJ /
259 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crèmes et émulsions
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sabayon sucré
30 min
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
4 godz.
Soupe glacée aux amandes
1 godz. 15 min
Sabayon au vouvray
15 min
Sabayon au cidre
15 min
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2 godz.
Œufs ananas - Christophe Aribert
Brak ocen
Lemon curd
15 min
Meringue italienne
30 min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24 godz.
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Mayonnaise aux herbes
15 min