Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 40 g de jus de citron, fraîchement pressé
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 1077 kJ / 259 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Entrée : huîtres en écume de lard
55 Min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45min
Mousse à l'abricot
3 Std. 30 Min
Sabayon sucré
30 Min
Sabayon anisé
15 Min
Crème brûlée à l’abondance
3h
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 Std. 45 Min
Mousse meringuée au pamplemousse
12 Std.
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 Min
Sabayon au cidre
15 Min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 godz. 30 min