Urządzenia i Akcesoria
Sabayon au citron
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
4 jaunes d'œufs
-
½ c. à café de sel
-
1 pincée de poivre moulu
-
40 g de jus de citron fraîchement pressé
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
12 g
Kalorie
1077 kJ /
259 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crèmes et émulsions
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Baba au rhum
3 godz.
Crème anglaise à l'orange
1 godz.
Crème d'amande aux raisins
1 godz. 40 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Sabayon sucré
30 min
Sabayon anisé
15 min
Crème fouettée à l'aneth
5 min
Crème fouettée citron vert-noisette
5 min
Crème brûlée à l’abondance
3 godz.
Cheesecake citron-speculoos non cuit
4 godz. 45 min
Sauce orange-citron
30 min
Iles flottantes
1 godz.