Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 40 g de jus de citron, fraîchement pressé
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 1077 kJ / 259 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6h 30min
Sabayon au vouvray
15min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 Min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 Std. 45 Min
Sauce orange-citron
30min
Mousse d'abricot aux amandes
Brak ocen
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4h 30 min
Crème d'amande aux raisins
1 Std. 40 Min
Sabayon sucré
30min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15min
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
Crème onctueuse caramel-café
1 godz. 45 min