Wersje kompatybilne
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les pommes de terre bouillies
- 500 g d'eau
- 250 g de pommes de terre, coupées en morceaux
La mousse de betterave
- 250 g de betterave cuite
- ½ c. à café de sel
- 2 blancs d'œufs
- 10 g de jus de citron
La finition
- 3 cornichons au vinaigre
- 3 filets de harengs marinés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 111 kJ / 27 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2 godz. 15 min
Verrines bretonnes au lait ribot
30min
Sabayon anisé
15 Min
Choux aux fruits confits
2 godz.
Soufflé aux agrumes
30min
Petits choux à la mousse de magret et à l'orange
1 godz. 40 min
Sauce rose au yaourt
10 min
Dip d'asperges blanches
15 Min
Gaspacho de betterave
10 min
Verrines à l'italienne
3h 25 min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min