Wersje kompatybilne
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les pommes de terre bouillies
- 500 g d'eau
- 250 g de pommes de terre, coupées en morceaux
La mousse de betterave
- 250 g de betterave cuite
- ½ c. à café de sel
- 2 blancs d'œufs
- 10 g de jus de citron
La finition
- 3 cornichons au vinaigre
- 3 filets de harengs marinés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 111 kJ / 27 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse à l'avocat
15min
Île flottante au foie gras
25 phút
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15min
Verrines "toutes vertes"
30min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Choux à la mousse de petits pois
4hod.
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15min
Verrines estivales
12 Std.
Rillettes de maquereaux aux pruneaux
25 phút
Gaspacho de betterave
10min
Verrines de betterave au crabe
15min
Mousses de betterave en deux façons
15min