Gaspacho de tomate à la framboise
TM6 TM5

Gaspacho de tomate à la framboise

4.3 (12 ocen)

Składniki

  • 1000 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
  • 2 c. à café de crème de vinaigre balsamique
  • 2 c. à soupe de vinaigre de framboise
  • 1 pincée de piment d'Espelette
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 60 g de framboises fraîches
  • ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
494 kJ / 119 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy