Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 2 c. à café de crème de vinaigre balsamique
- 2 c. à soupe de vinaigre de framboise
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g de framboises fraîches
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 494 kJ / 119 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho concombre-feta
10min
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2h 30min
Soupe de fruits rouges
2 godz. 10 min
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Soupe froide pomme-betterave
30 min
Gaspacho sucré-salé
5min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15min
Gaspacho de melon
10min
Gaspacho de tomate
20 min