Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 7 jaunes d'œufs
- 800 g de lait
- 2 c. à soupe d'extrait de vanille liquide
- 70 g de sucre en poudre
- 6 rouleaux de réglisse, déroulés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1051 kJ / 252 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tourin à l'ail
25min
Mousseux de café glacé
5 min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 min
Crème d'huître
35min
Soupe de melon au marsala
2 godz. 10 min
Gaspacho asiatique
15 Min
Crème de roquette au chèvre
30min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25min
Soupe d'artichaut mentholée
10 min
Soupe froide pomme-betterave
30min
Bouillon parfumé
35min
Torta stracciatella
50min