Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 7 jaunes d'œufs
- 800 g de lait
- 2 c. à soupe d'extrait de vanille liquide
- 70 g de sucre en poudre
- 6 rouleaux de réglisse, déroulés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1051 kJ / 252 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté de champignons
20min
Terrine de volaille pistache-citron
24u.
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Sphères glacées au caramel de café
24u.
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2h 15min
Sorbet à l'orange
12h
Gaspacho de tomate aux cerises noires
1 Std. 5 Min
Crêpes vertes au kiwi, crème de mascarpone
1h 30 min
Soupe à l'orientale
12sa 30 dk
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Soupe à l'ail
40min
Soupe de laitue
35min