Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ zeste de citron jaune, bio de préférence
- 2 - 3 brins de menthe fraîche, effeuillés
- 300 g de fonds d'artichaut en bocal, égouttés et coupés en morceaux
- 300 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 115 kJ / 31 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté du potager
15min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 min
Velouté d'automne aux gambas
40 Min
Bouillon d'asperge vitaminé
15min
Jus printanier radis-pomme
5 Min
Soupe complète végétarienne
30 min
Crème de courgette au bleu
25 min
Velouté de concombre aux noix
10 min
Velouté carotte-betterave
35min
Soupe miso
40 Min
Velouté d'épinards au chèvre
35min