
Urządzenia i Akcesoria
Pâté z kurzych wątróbek
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
12 porcji
Składniki
-
cebuli szalotki przekrojonej na pół30 g
-
masła40 g
-
chudego boczku, wędzonego pokrojonego na kawałki60 g
-
whisky40 g
-
cząbru, suszonego½ łyżeczki
-
wątróbki drobiowej170 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu40 g
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
imbiru, suszonego, mielonego½ łyżeczki
-
soku z pomarańczy świeżo wyciśniętego100 g
-
żelatyny w proszku½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
80 kcal /
335 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
145 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEPISY DLA DWOJGA
10 Przepisów
Polska
Polska