Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g octu jabłkowego
- 20 g bulionu dashi
- 120 g oleju z pestek winogron
- 1 łyżeczka musztardy Dijon
- ½ łyżeczki cukru
- 1 łyżeczka soli
- 1 żółtko, bardzo świeże, rozm. L
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 4917 kJ / 1195 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 129 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Onigirazu (japońskie kanapki ryżowe) z szarpanym łososiem teriyaki
1h 10min
Japońska zupa ramen
1óra 50p
Warzywa w tempurze
1h
Jiaozi z wołowiną i porem
1h 30min
Letnie rollsy z sosem z orzeszków ziemnych
1h
Surowe warzywne sushi (dieta raw)
8u. 30min
Sushi nigiri
1h
Sushi z pikantnym tuńczykiem
1u. 25min
Sushi z krewetkami w tempurze
2h 40 min
Sushi z wędzonym łososiem
1h 20min
Ryż do sushi
1h
Sushi z surimi i serkiem kremowym
1h 20min