
Urządzenia i Akcesoria
Oliwa cytrynowo-rozmarynowa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
250 g
Składniki
-
30 - 35 g skórki z cytryny (z 2 owoców), ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
-
5 g rozmarynu, świeżego (2 gałązki), tylko liście
-
250 g oliwy z oliwek extra vergine
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
892.7 kcal /
3735.2 kJ
Białko
0.3 g
Tłuszcz
99.2 g
Węglowodany
2.5 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Sód
3.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DRESSINGI SAŁATKOWE
10 Przepisów
Polska
Polska