
Urządzenia i Akcesoria
Terrina z łososia i ricotty
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
8 porcji
Składniki
-
wody gorącej50 g
-
żelatyny w proszku10 g
-
wędzonego łososia w plastrach250 g
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki50 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu100 g
-
sera ricotta400 g
-
bazylii, świeżej10 liści
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu białego, mielonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
196 kcal /
819.9 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
14.1 g
Węglowodany
2.2 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Sód
490.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
83 Przepisy
Polska
Polska