Lagane, ceci e vongole
TM31 TM5 TM6

Lagane, ceci e vongole

3.8 (8 ocen)

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 300 g di vongole, fatte spurgare in acqua e sale
  • 350 g di ceci bianchi lessi
  • 400 g di acqua
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 peperoncino piccante fresco
  • 320 g di pasta secca, tipo lagane o pappardelle

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1937 kJ / 463 kcal
Białko
16.7 g
Węglowodany
73.1 g
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
7.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy