Baccalà, patate e funghi

Baccalà, patate e funghi

4.6 48 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni

Składniki

  • di patate pelate e a rondelle sottili (2-3 mm)
    350 g
  • di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
    600 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 rametto
  • di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
    30 g
  • di mollica di pane
    20 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di funghi freschi pleurotus o altro tipo di funghi di consistenza robusta
    350 g
  • di vino bianco secco
    60 g
  • di brodo vegetale
    250 g
    250 g di acqua, + 0.5 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 269 kcal / 1125 kJ
Białko 27.1 g
Tłuszcz 12.9 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...