Baccalà con peperoni cruschi
TM31 TM5 TM6

Baccalà con peperoni cruschi

4.6 (17 ocen)

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 800 g di baccalà ammollato e dissalato, in tranci
  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di peperoni cruschi, spezzettati a mano (vedere varianti)
  • 1 pizzico di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1786 kJ / 427 kcal
Białko
43.5 g
Węglowodany
2.5 g
Tłuszcz
27.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy