
Urządzenia i Akcesoria
Tagliolini stracciatella e speck
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 porzioni
Składniki
-
di acqua salata2000 g
-
di tagliolini320 g
-
di olio extravergine di oliva40 g
-
di carne trita di manzo400 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di vino bianco secco60 g
-
cipolla in quarti1
-
di polpa di zucca a tocchetti (1-2 cm)800 g
-
sale
-
di speck a cubetti100 g
-
di stracciatella250 g
-
di Parmigiano Reggiano grattugiato50 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
548 kcal /
2293 kJ
Białko
38.4 g
Tłuszcz
23.2 g
Węglowodany
47.6 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta fresca
10 Przepisów
Włochy
Włochy