Tagliolini stracciatella e speck

Tagliolini stracciatella e speck

4.6 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 porzioni

Składniki

  • di acqua salata
    2000 g
  • di tagliolini
    320 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di carne trita di manzo
    400 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di vino bianco secco
    60 g
  • cipolla in quarti
    1
  • di polpa di zucca a tocchetti (1-2 cm)
    800 g
  • sale
  • di speck a cubetti
    100 g
  • di stracciatella
    250 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 548 kcal / 2293 kJ
Białko 38.4 g
Tłuszcz 23.2 g
Węglowodany 47.6 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...