Filet mignon patate douce et mangue

Filet mignon patate douce et mangue

3.7 23 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 500 - 600 g de filet mignon de porc détaillé en médaillons
  • 100 g de miel
  • 50 g d'huile d'olive
  • 30 g de sauce de soja
  • le zeste d'un citron vert
  • 1 tige de citronnelle fraîche coupée en quatre
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 80 g d'oignon
  • 200 g d'eau
  • 500 g de patates douces détaillées en grosses lamelles (1 cm env.)
  • 2 mangues mûres détaillées en grosses lamelles (1 cm env.)
  • 20 g de beurre doux
  • 10 g d'huile neutre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 42.5 g
Kalorie 3184 kJ / 760 kcal
Tłuszcz 32.5 g
Węglowodany 69.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...