Gratin de merlu aux courgettes

Gratin de merlu aux courgettes

3.3 49 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 100 g de riz
  • 600 g de filets de merlu coupés en morceaux
  • 70 g d'échalotes coupées en deux
  • 600 g de courgettes coupées en tronçons
  • 500 g de tomates détaillées en cubes
  • 2 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 80 g d'emmental râpé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 42.5 g
Kalorie 1659 kJ / 395 kcal
Tłuszcz 11.5 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 27.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...