Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de riz
- 600 g de filets de merlu, coupés en morceaux
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 600 g de courgettes, coupées en tronçons
- 500 g de tomates, détaillées en cubes
- 2 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 80 g d'emmental râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1659 kJ / 395 kcal
- Białko
- 42.5 g
- Węglowodany
- 27.3 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Filet de colin à la sauce tomate
35 Min
Tajine de poissons au curry
55 dk
Lasagne aux fruits de mer
1sa
Boulettes de poisson aux champignons
40 dk
Gratin de poisson
45 Min
Quiche sans pâte au thon
50 dk
Courgettes à la farce marine
1 Std. 15 Min
Gratin de courgettes aux crevettes
55 dk
Osso-buco de cabillaud
45 Min
Parmentier de carotte au poisson
1sa
Blanquette de cabillaud
55 dk
Marmites de la mer
45 Min