
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 pâte brisée maison
- 20 g de farine de blé pour le plan de travail
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'oignon doux coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g de poivron rouge détaillé en lanières et un peu pour la décoration
- 8 feuilles de basilic frais
- 80 g de lait entier
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
-
100
g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
lub 100 g de fromage frais ail et fines herbes - le zeste d'un citron jaune non traité
- 3 œufs
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 444.8 kcal / 1855.1 kJ
- Białko
- 9.6 g
- Tłuszcz
- 30.9 g
- Węglowodany
- 30.9 g